apartment

apartment

With an initial floor plan based on the house from the 70s, compartmentalized and narrow, after the reform, a current and bright house is achieved, with large multifunctional spaces. The house seeks to experiment with space through materials and volumes.

Project Name: apartment
Type: Comprehensive reform and interior design

Year: 2014
Location: Valencia

With an initial floor plan based on the house from the 70s, compartmentalized and narrow, after the reform, a current and bright house is achieved, with large multifunctional spaces. The house seeks to experiment with space through materials and volumes.

Project Name: apartment
Total area: Comprehensive reform and interior design

Year: 2014
Location: Valencia

Starting from the neatness of a blank canvas, the private areas are distinguished from the public ones by means of a large hall that avoids compartmentalization by means of sliding glass doors.

The new kitchen becomes a common space thanks to the work island next to the dining room. While the dining room serves as a client study.

Light tones and mainly white make up this house wrapped in a well-lit, dynamic and unique atmosphere.

Contact us