home in ensanche

home in ensanche

The renovation is based on an example of a typical Valencian expansion apartment where, although it had been updated several years ago in terms of finishes, the design showed the original, compartmentalized, which made the flat a gloomy, dark and cold room.

Project Name: Rehabilitation of housing in Ensanche
Type: Comprehensive reform and interior design

Year: 2018
Location: Valencia, Eixample

The renovation is based on an example of a typical Valencian expansion apartment where, although it had been updated several years ago in terms of finishes, the design showed the original, compartmentalized, which made the flat a gloomy, dark and cold room.

Project Name: Rehabilitation of a house in the Ensanche
Type: Comprehensive reform and interior design

Year: 2018
Location: Valencia, Eixample

After removing some partitions and completely refurbishing fixtures, finishes, and furnishings, the house is updated to provide a cleaner, simpler, more welcoming, and warmer image.

The high quality finishes give the house its own character, original, fresh and warm. The wooden floors create uniformity while the walls are dressed in white to give spaciousness and light. The furniture chosen in dark tones uses contrast to create a welcoming palette.

The kitchen is totally transformed to guarantee the use of space. The materials are chosen of high quality to form a room that makes everyday life easier.

Contact us