REHABILITATION OF PRIVATE HOME IN THE ENSANCHE DISTRICT

This  renovation was  performed in a typical Valencian Ensanche district flat, which  had been updated several years ago in terms of finishes, but the flat´s  layout still was based on the  original, compartmentalized approach used in the área , resulting in smaller , dark spaces.

 

After eliminating some walls  and completely reforming the  air conditioning and heating systems, ,updating wall and floor finishes and and introducing new furniture, the house is now updated to give a cleaner, simpler, more welcoming and warmer image.

 

The high quality finishes give the house its own, original, fresh and warm character. The wooden floors create uniformity while the walls are dressed in white to give amplitude and luminosity.

 

The kitchen is totally transformed to guarantee the use of space. The materials are chosen of high quality to form a room that facilitates dailty use.

 

 . 
   
   
   
    

 

Comments are closed.